Sieraden van Silent Memories

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Silent Memories sieraden

De Silent Memories sieraden zijn een begrip in de markt en deze vindt u in diverse varianten terug bij Stork Juweliers in Amsterdam. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar as sieraden, ringen of gedenksieraden? Dan bent u bij ons het juiste adres. Wij zijn een erkende aanbieder van dit merk. Silent Memories sieraden zijn bedoeld om verloren dierbare personen op een passende manier te herinneren in de vorm van een sieraad. Onze ambachtelijke service zorgt ervoor dat we nog meer voor u kunnen betekenen.

Horloge van Stork Juweliers

Extra mogelijkheden bij Silent Memories sieraden

Wilt u de naam van uw dierbare graag laten graveren in een ring of ketting? Dat kan onze goudsmid voor u verzorgen. Ook bij andere persoonlijke toepassingen bent u bij ons op de goede plek. Vanuit ons atelier kunnen we ook een passende herinnering voor u maken met de Silent Memories sieraden. De vintage sieraden van Silent Memories worden vaak voorzien van een fysieke herinnering in de vorm van as of een haarlok. Zo draagt u uw dierbare altijd bij zich.

Heeft u vragen over onze diensten?

Meer dan alleen een sieraad

Silent Memories sieraden vormen een kostbare herinnering aan een naaste die is weggevallen. Heeft u naast bekende fysieke herinneringen zelf een idee voor een unieke en fijne herinnering? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Kies voor een mooie ketting of armband om bij u te dragen met eigen details hierin verworven. Wilt u kiezen uit een mooi aanbod Silent Memories sieraden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, maar ook bijvoorbeeld voor het vinden van nieuwe horloges.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers