Fjory

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Fjory

Kwaliteit van eigen bodem!”

Van oudsher waren Nederlandse fabrikanten van gouden sieraden net zo beroemd om hun hoge kwaliteitsstandaard als Zwitserse horlogemakers dat zijn. Deze Nederlandse bedrijven hebben zich echter geleidelijk verplaatst naar het buitenland, waardoor veel van de verworven kennis voor Nederland verloren dreigde te gaan.

Door in de afgelopen jaren een aantal Nederlandse bedrijven over te nemen en deze te verenigen tot één nieuwe fabriek onder de naam SGS is deze kennis in Nederland bewaard gebleven waardoor tot op de dag van vandaag sieraden van topkwaliteit kunnen worden vervaardigd. Daarnaast draagt SGS zo bij aan de werkgelegenheid voor de Nederlandse goudsmeden.

Naast de moderne Fjory sieradenlijn worden in de SGS fabriek in Emmen onder andere de echte Nederlandse klassieke sieraden en Mori Diamond (sieraden waarin diamanten zijn verwerkt) gemaakt. Het hele productieproces bestaat nog uit authentiek handwerk: alleen op deze manier kan de gewenste kwaliteit worden bereikt. Het team van zeer vakkundige goudsmeden zorgt in de fabriek voor een uitmuntende collectie sieraden.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers