Een dames- of herenhorloge kopen in Amsterdam

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Horloges

Wilt u een gouden dameshorloge of herenhorloge kopen in Amsterdam dat perfect bij uw smaak en stijl aansluit? Wilt u kiezen uit talloze verschillende merken en modellen? Bij Stork Juweliers is dit mogelijk. Hier vindt u een grote collectie met een breed aanbod aan verschillende soorten horloges. Dat maakt het vinden en kopen van een gouden dameshorloge of een herenhorloge een stuk makkelijker bij onze juwelier in Amsterdam!

Horloge van Stork Juweliers

Het perfecte gouden dameshorloge of herenhorloge kopen

Wanneer u een dameshorloge of herenhorloge wilt kopen, zoekt u natuurlijk een plek waar er een grote collectie aanwezig is. Bij Stork Juweliers vindt u horloges van vele kwaliteitsmerken, zoals de horloges van Seiko. Naast verschillende merken beschikken wij ook over een grote collectie aan vintage horloges. Bij ons vindt u dan ook gegarandeerd uw nieuwe horloge! Ook voor de reparatie van uw horloge of sieraad kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen over onze diensten?

Een gouden horloge of een ander soort horloge kopen

Weet u al precies welk herenhorloge of dameshorloge u wilt kopen bij onze juwelier in Amsterdam? Dan heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze medewerkers helpen u graag. Daarnaast koopt u bij onze juwelier en goudsmid veel meer dan alleen een prachtig horloge. Zo verkopen we ook schitterende sieraden van gerenommeerde merken en ons eigen label.

Kom langs en ervaar de service

Voor het kopen van gouden, zilveren, Seiko horloges of andere dameshorloges en herenhorloges en veel andere prachtige sieraden bent u van harte welkom bij Stork Juweliers in Amsterdam. Ervaar de klantgerichte service van onze ervaren medewerkers. Zij staan u graag bij in het vinden van het juiste sieraad voor uzelf of als geschenk voor iemand anders. Neem met vragen ook gerust contact met ons op door te bellen naar 020 – 665 03 00. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Amsterdam voor het kopen van een dames- of herenhorloge.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers