Een horloge van Seiko kopen in Amsterdam

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Seiko horloges

Wanneer u op zoek bent naar een horloge van Seiko in Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres. De Seiko-collectie biedt een breed scala aan luxe horloges, een aantrekkelijke combinatie van fraai design en innovatieve horlogetechniek. Seiko onderscheidt zich als een van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen huis te vervaardigen. De naam Seiko is niet voor niets afgeleid van het Japanse “Seikosha,” wat letterlijk “Huis van Precisie” betekent. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1881, is Seiko toonaangevend op het gebied van innovatieve horloges.

Van het merk Seiko kunt u bij ons uw nieuwe horloge kopen

Als u een dames- of herenhorloge van Seiko wilt kopen, zult u ongetwijfeld worden aangetrokken door het sublieme mechanische vakmanschap dat deze horloges uit Japan kenmerkt. Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japan’s eerste polshorloge, waarmee de basis werd gelegd voor een lange traditie van uitmuntend vakmanschap. De horlogemakers van Seiko delen nog steeds een passie voor innovatie en vakmanschap. Dit is vooral terug te zien in Seiko’s mechanische Presage horloges, waar uitmuntend vakmanschap de basis vormt voor de hoge standaard.

Seiko

Vind uw nieuwe horloge in ons aanbod

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van een horloge van Seiko is de precisie in tijdsweergave. Met een Astron GPS Solar horloge, bijvoorbeeld, kunt u wereldwijd altijd de juiste tijd bijhouden. Door enkel gebruik te maken van door licht opgewekte energie, kan het horloge met een druk op de knop contact leggen met vier of meer satellieten om zo de tijdzone te identificeren. Het stelt vervolgens automatisch de wijzers boven de wijzerplaat op de juiste lokale tijd, met een maximale afwijking van slechts één seconde per 100.000 jaar. Dit maakt het een ideaal klokwerk voor de frequente reiziger.

Kom langs of bekijk onze online Seiko-collectie

Wilt u een horloge van Seiko kopen? Bezoek dan onze juwelierswinkel in Amsterdam of verken onze uitgebreide online collectie. In de winkel staan onze medewerkers voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u al een horloge van Seiko maar is deze toe aan een reparatie? Ook dan komt u langs in ons atelier. Onze deskundige horlogereparateurs werken secuur aan het repareren van allerlei horloges!  

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers