Mondaine Amsterdam

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Mondaine

Wilt u een horloge van Mondaine kopen in een winkel in Amsterdam? Dit merk biedt een collectie die niet alleen ontworpen is in Zwitserland maar ook wereldwijd hoge ogen gooit. Kenmerkend voor de collectie is de uitstekende leesbaarheid, een tijdloos design, en natuurlijk een Zwitsers precisie uurwerk. Herkenbaar en wereldwijd succesvol, het assortiment bevat zowel horloges als wand- en bureauklokken.

De unieke eigenschappen van mondaine

De collectie van Mondaine is veel meer dan zomaar een reeks producten voor dames of heren; het is een stijlstatement. Wat deze collectie onderscheidt, is de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De heldere wijzerplaten en duidelijk afleesbare cijfers zorgen ervoor dat een Mondaine niet alleen een sieraad voor het oog is, maar ook buitengewoon praktisch. Of u nu kiest voor een van de elegante horloges of een stijlvolle klok voor uw kantoor, met een product uit de Mondaine Amsterdam collectie kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Waarom kiezen voor mondaine

Als het aankomt op Zwitserse precisie en stijl, is Mondaine de voor de hand liggende keuze. Deze producten zijn niet alleen het toppunt van technische verfijning maar ook van duurzaamheid. Elke Mondaine is ontworpen om jarenlang mee te gaan, zonder aan stijl of functionaliteit in te boeten. Het zijn tijdloze stukken die generaties kunnen overbruggen, echte erfstukken in de maak. Naast Mondaine, bieden wij ook een collectie van het andere Zwitserse merk Michel Herbelin.

Bezoek onze winkel of ontdek de collectie online

Interesse om zelf de klasse van Mondaine te ervaren? Kom langs in onze juwelierswinkel en ontdek de uitgebreide collectie. Mocht een bezoek aan de winkel niet uitkomen, dan kunt u ook onze online collectie verkennen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te assisteren bij het maken van de perfecte keuze, of dit nu online is of in de winkel. Is uw horloge van Mondaine toe aan onderhoud? In dat geval brengt u het bij ons langs voor een reparatie.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers