Diamant verkopen Amsterdam

✔ Deskundige medewerkers
✔ Winkel in Amsterdam
✔ Eigen label

Heeft u een diamant van waarde en wilt u deze diamant verkopen in Amsterdam? Kom dan langs bij Stork Juweliers. Afgaande op de stand van de goud- en diamantprijs zullen wij altijd een real-time aanbod doen dat past bij de waarde van uw diamant. Bij uw diamant hoeft u niet per definitie een certificaat te hebben, zoals bijvoorbeeld die van IGI of HRD. Afhankelijk van de staat van de diamant zal een bod worden gedaan; de meest zuivere diamanten zijn daarbij vrij van inkervingen of insluitsel. Daarnaast is de pure kleur van de diamant van belang bij de berekening van de prijs voor uw diamant.

Kom naar onze winkel in Amsterdam

Routebeschrijving

Horloges

Van klassiek tot modern

Trouwringen

Sierlijk en verfijnd

Sieraden

Elegant en eigentijds

Reparatie

Ambachtelijk vakmanschap

Uw diamant verkopen in Amsterdam tegen een scherpe prijs

Wilt u een diamant verkopen in Amsterdam, dan bent u bij Stork Juweliers van harte welkom. Zeker wanneer een diamant geen overdadig emotionele waarde heeft, is het aantrekkelijk om deze tegen de juiste prijs te verkopen. Wij zullen bij de prijsbepaling altijd in overleg duidelijk maken hoe we op de prijs zijn gekomen. Heeft u een diamant en twijfelt u nog of u deze wilt verkopen? Ook dan zorgen wij ervoor dat u een eerlijke prijsbepaling krijgt, waar u uiteraard altijd over na mag denken.

Bezoek onze winkel of neem contact met ons op

Bij Stork Juweliers zijn diverse elementen van invloed op de prijsbepaling voor uw diamant. Zo kijken we onder meer naar de pure staat, het gewicht (karaat), de kleur en het maaksel. Zo komen we tot een allesomvattende waarde van de diamant op het moment in de tijd. Wilt u ook een diamant verkopen in Amsterdam? Bezoek ons dan of bel naar 020 – 665 03 00 voor meer informatie over het verkopen van uw diamant of voor het kopen van sieraden en klokken.