Gouden verlovingsring

✔ Deskundige medewerkers
✔ Winkel in Amsterdam
✔ Eigen label

Een gouden verlovingsring is een prachtig gebaar bij een grote volgende stap in uw leven en die van uw partner. Bij de keuze van een ring om de verloving te verzegelen, houdt u rekening met een hoop zaken. De stijl en smaak van uw partner, de prijs en de materialen. Bij Stork Juweliers helpen we u graag met het vinden van de juiste gouden of zilveren verlovingsring.

Kom naar onze winkel in Amsterdam

Routebeschrijving

Horloges

Van klassiek tot modern

Trouwringen

Sierlijk en verfijnd

Sieraden

Elegant en eigentijds

Reparatie

Ambachtelijk vakmanschap

Kies de juiste gouden verlovingsring voor uw partner

Wilt u een ring door ons laten maken naar eigen ontwerp in ons atelier? Of kiest u een gouden verlovingsring uit de collectie van één van onze prachtige merken in onze collectie? U kunt bij ons sieraden vinden van onder anderen de volgende merken:

  • PJ Watson
  • Zinzi
  • My Imenso
  • Amorio
  • Coeur de Lion

Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van het juiste model voor uw verloving. Laat hen uw wensen weten en u zult zeker slagen bij ons. Ook voor reparaties of aanpassingen kunt u bij ons terecht.

Kom langs en bekijk ze in het echt

Kom uw gouden verlovingsring in onze winkel vinden met de behulpzame service van onze medewerkers. Met hun deskundigheid en ervaring zult u zeker vinden waar u naar op zoek bent. Heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 – 665 03 00.