Sieraden van dé ambachtelijke goudsmid in Amsterdam

✔ Deskundige medewerkers
✔ Winkel in Amsterdam
✔ Eigen label

Stork Juweliers is uw ambachtelijke goudsmid en juwelier in Amsterdam voor al uw sieraden, zoals trouwringen, colliers en armbanden. Heeft u interesse in het zelf ontwerpen van een sieraad? Dan zorgen wij voor een stijlvol resultaat. De gouden sieraden worden handgemaakt op onze vestiging in Amsterdam, met de passie van onze goudsmid. Heeft u zelf ideeën over structuren, kleine details of grootse vormen? Wij verzorgen een handgemaakt sieraad dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Kom naar onze winkel in Amsterdam

Routebeschrijving

Horloges

Van klassiek tot modern

Trouwringen

Sierlijk en verfijnd

Sieraden

Elegant en eigentijds

Reparatie

Ambachtelijk vakmanschap

Een eigen sieraad laten maken bij onze goudsmid in Amsterdam

Stork Juweliers is een geheel eigentijdse goudsmid en juwelier in Amsterdam. Wij maken voor u een gouden sieraad dat volledig door uzelf is ontwerpen. Zo ziet u unieke details terug in een eigen sieraad dat misschien wel uw volgende familiepronkstuk wordt. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor armbanden, gouden of zilveren trouwringen met diamanten, colliers of speciale andere sieraden gemaakt door onze goudsmid. Kies voor persoonlijke toevoegingen in de vorm van edelstenen of een unieke gravering. Wij verwerken onze passie voor goudsmeden in uw eigen sieraad.

Inspiratie voor het ontwerp van nieuwe sieraden

Vanuit ons atelier in Amsterdam is onze goudsmid doorlopend bezig met het ontwerpen en vervaardigen van de meest unieke sieraden en trouwringen. Bent u op zoek naar inspiratie voor een eigen creatie? Loop dan eens binnen bij de goudsmid in Amsterdam en laat uzelf verrassen door de unieke mogelijkheden voor bijvoorbeeld een nieuw ring of trouwringen. Zowel unieke eigen creaties als bestaande lijnen met de mooiste sieraden vindt u bij ons. Naast het vinden van mooie trouwringen kunt u ook bij onze goudsmid in Amsterdam terecht voor het repareren van uw horloge en de inkoop van goud.

Kies voor handgemaakt vakmanschap

Al bijna 100 jaar is Stork Juweliers uw goudsmid, juwelier en reparateur in Amsterdam. Ons vakmanschap ziet u ruimschoots terug in de handgemaakte en hoogwaardige sieraden die u zelf ontwerpt. Wij denken samen met u na over het concept, geven adviezen over specials die u kunt kiezen en laten het beoogde eindresultaat aan uzelf over. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van eigen ontworpen sieraden, zoals trouwringen, van de goudsmid in Amsterdam? Bel dan naar 020 – 665 03 00 of e-mail Stork Juweliers direct met uw ideeën en wij gaan met u aan de slag voor uw eigen unieke sieraad.