Uw goudsmid en juwelier in Amsterdam

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Goudsmid Amsterdam

Stork Juweliers is uw ambachtelijke goudsmid en juwelier in Amsterdam voor al uw sieraden. Heeft u interesse in het zelf ontwerpen van een sieraad? Dan zorgen wij voor een stijlvol resultaat. De gouden sieraden worden handgemaakt door een echte goudsmid in onze vestiging in Amsterdam. Heeft u zelf ideeën over structuren, kleine details of grootse vormen? Wij verzorgen een handgemaakt sieraad dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Horloge van Stork Juweliers

Een eigen sieraad laten maken bij deze goudsmid

Stork Juweliers is een geheel eigentijdse goudsmid en juwelier in Amsterdam. Bij ons kunt u sieraden kopen die volledig door uzelf ontworpen zijn. Zo ziet u unieke details terug in een eigen sieraad dat misschien wel uw volgende familiepronkstuk wordt. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor armbanden, gouden of zilveren trouwringen met diamanten of speciale andere sieraden gemaakt door onze goudsmid. Kies voor persoonlijke toevoegingen in de vorm van edelstenen of een unieke gravering. Wij verwerken onze passie voor goudsmeden in uw eigen sieraad.

Heeft u vragen over onze diensten?

Inspiratie voor het ontwerp van nieuwe sieraden

Vanuit ons atelier is onze goudsmid doorlopend bezig met het ontwerpen en vervaardigen van de meest unieke gouden en zilveren sieraden en trouwringen. Bent u op zoek naar inspiratie voor een eigen creatie? Loop dan eens binnen bij de goudsmid en laat uzelf verrassen door de unieke mogelijkheden. Zowel eigen creaties als bestaande lijnen met de mooiste sieraden vindt u bij ons. Naast het vinden van mooie trouwringen kunt u bij onze goudsmid terecht voor het laten repareren van uw horloge.

Kies voor handgemaakt vakmanschap

Al bijna honderd jaar is Stork Juweliers uw goudsmid en juwelier in Amsterdam. Ons vakmanschap ziet u terug in de handgemaakte en hoogwaardige sieraden die u zelf ontwerpt. We denken samen na over het concept, geven adviezen over specials die u kunt kiezen en laten het beoogde eindresultaat aan uzelf over. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van eigen ontworpen zilveren of gouden sieraden van de goudsmid? Neem contact met ons op en bespreek uw ideeën met ons. We gaan graag met u aan de slag voor uw eigen unieke sieraad.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers