Goud inkoop in Amsterdam

Meer dan 35 jaar ervaring
Ambachtelijke Juwelier Goudsmidsatelier
Ambachtelijk Vakmanschap
Home | Goud inkoop Amsterdam

Stork Juweliers is dé specialist in goud inkoop te Amsterdam. Wij betalen de beste prijs voor uw edelmetaal. Brengt u een bezoek aan onze winkel, dan voeren we ter plekke een analyse uit en wegen we het goud. De prijs berekenen wij altijd op basis van de waarde van goud op dat moment. Het kan bij goud gaan om ringen, kettingen, oude munten, overige sieraden en restwaarden. Wij staan garant voor een eerlijke prijs voor uw goud.

Horloge van Stork Juweliers

Een gewogen taxatie bij goud inkoop

Komt u voor inkoop van uw goud langs in onze juwelierszaak in Amsterdam? Dan kunt u erop rekenen dat we uw edelmetaal transparant taxeren en dat we u meenemen in het proces. Zo weet u hoe wij de waarde van uw goud bepalen. Daarbij ontvangt u altijd de beste prijs. Bent u akkoord, dan krijgt u direct de waarde van uw goud uitbetaald. Dit kan op meerdere manieren, zoals u dat wenst. U kunt uw goud bijvoorbeeld inruilen voor sieraden van onze goudsmid. Wij heten u van harte welkom om mee te kijken in het proces van de taxatie van uw edelmetaal en een duidelijke uitleg te ontvangen over de berekening van de waarde.  

Heeft u vragen over onze diensten?

Kies voor een transparante partner voor uw goud

Stork Juweliers is een betrouwbare plek voor goud inkoop in Amsterdam en de regio. Houdt u er rekening mee dat de berekening van de goudprijs wordt afgemeten aan het aantal karaat, ofwel de hoeveelheid goud in het edelmetaal. Bij sieraden staat dit vaak al voor gegraveerd in de binnenzijde, zodat u zelf ook al een inschatting kunt maken van de waarde. Bent u op zoek naar een eerlijke en transparante partner goud inkoop? Neem contact met ons op voor meer informatie over de inkoop.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Stork Juweliers