Goud inkoop in Amsterdam

✔ Deskundige medewerkers
✔ Winkel in Amsterdam
✔ Eigen label

Stork Juweliers is dé specialist in goud inkoop te Amsterdam. Wij betalen de beste prijs voor uw edelmetaal. Brengt u een bezoek aan onze winkel, dan voeren we ter plekke een analyse uit en wegen we het goud. De prijs berekenen wij altijd op basis van de waarde van goud op dat moment. Het kan bij goud gaan om ringen, kettingen, oude munten, overige sieraden en restwaarden. Wij staan garant voor een eerlijke prijs voor uw goud.

Kom naar onze winkel in Amsterdam

Routebeschrijving

Horloges

Van klassiek tot modern

Trouwringen

Sierlijk en verfijnd

Sieraden

Elegant en eigentijds

Reparatie

Ambachtelijk vakmanschap

Een gewogen taxatie bij goud inkoop in Amsterdam

Komt u voor inkoop van uw goud langs in onze juwelierszaak in Amsterdam? Dan kunt u erop rekenen dat we uw edelmetaal transparant taxeren en dat we u meenemen in het proces. Zo weet u hoe wij de waarde van uw goud bepalen. Daarbij ontvangt u altijd de beste prijs. Bent u akkoord, dan krijgt u direct de waarde van uw goud uitbetaald. Dit kan op meerdere manieren, zoals u dat wenst. U kunt uw goud bijvoorbeeld inruilen voor sieraden van onze goudsmid. Wij heten u van harte welkom om mee te kijken in het proces van de taxatie van uw edelmetaal en een duidelijke uitleg te ontvangen over de berekening van de waarde.  

Kies voor een transparante partner voor uw goud

Stork Juweliers is een betrouwbare plek voor goud inkoop in Amsterdam en de regio. Houdt u er rekening mee dat de berekening van de goudprijs wordt afgemeten aan het aantal karaat, ofwel de hoeveelheid goud in het edelmetaal. Bij sieraden staat dit vaak al voor gegraveerd in de binnenzijde, zodat u zelf ook al een inschatting kunt maken van de waarde. Bent u op zoek naar een eerlijke en transparante partner voor goud en diamant inkoop in Amsterdam? Neem gerust contact met ons op via 020 – 665 03 00 voor meer informatie over de inkoop van goud of voor het kopen van sieraden.